Oppdatert – Firdaløpet laurdag 20. august 2022

Laurdag er det Firdaløp!

Oppmøte ved Biltema i Førde frå ca kl. 10.00, og starten går kl. 11.00. Ruta er Førde – Stardalen. Første stopp blir post 1 på Moskog, deretter køyrer ein til post 2 i Langhaugane før ein køyrer vidare til post 3 på Svidalsneset. Ein held fram på E39 til Skei der ein tek ein ørliten avstikkar inn på Rv5 til post 4 i området Felleskjøpet/Firda Billag. Deretter er det tilbake til E39 og vidare til Klakegg, og siste post blir å finne ein stad i Stardalen, før det er målgang på Stardalen Sommarkafè. Sommarkafeen er sjølvsagt open og ein får kjøpt seg både mat og drikke.

Som alltid er det også premieringar for beste kostymer og heilhetsinntrykk og vi oppmodar til å stille i tidsriktig antrekk.

Ikkje nøl med å melde deg på! Trykk her og fyll ut skjema for påmelding.

Du kan òg melde deg på ved start, men av praktiske årsaker er det ønskjeleg med mest mogeleg førehandspåmeldingar. Påmeldingar fram til 16. august kjem med i løpsheftet.

Startkontingent er kr 300,-, og kan betalast til bankkonto 3760.10.18269 eller vipps til 107593, Hugs å merke betalinga med same namn som i påmeldinga. Du kan også betale ved start (Vipps eller kontant, vi har dessverre ikkje kortterminal tilgjengeleg).

© Sunnfjord Veteranvogn Klubb - Laga av Findriv